Företaget

Om oss

Lås Larmteknik är en komplett leverantör av säkerhetslösningar som grundades år 2001. I vårt breda utbud hittar du allt från enklare produkter till mer avancerade säkerhetslösningar. Våra lösningar används av såväl privatpersoner som företag, kommuner och statliga verk. Vi är specialiserade på installation, projektering, säkerhetssystem och service av lås, men kan hjälpa dig med allt som rör säkerhet och trygghet av ditt hem eller arbetslokaler. Våra tjänster finns tillgängliga i Stor-Stockholm. I speciella fall kan vi även utföra rikstäckande arbeten.

Affärsidé

Vi på Lås Larmteknik vill kunna tillhandahålla högkvalitativa tjänster samt säkerhetsprodukter och -lösningar till förmånliga priser. Våra produkter och tjänster ska motsvara de krav som ställs av myndigheter, branschförbund och försäkringsbolag för att kunna erbjuda våra kunder kompletta lösningar.

Miljöpolicy

LLT är måna om att arbeta miljövänligt. Vi väljer alltid miljövänliga material och arbetsmetoder där möjlighet ges. Dessutom informerar vi kunder om mer miljövänliga alternativ och när vi köper in nya produkter väljer vi alltid det som anses ha minst påverkan på miljön.

Kompetens
  • Auktoriserad SLR.
  • Mästarbrev.
  • Gesällbrev.
  • Licenser för att arbeta med samtliga stora låsfabrikat.